Тук има 447 870 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  Къща, град София, Христо Ботев •  159 900 EUR • ID 61591393 — holmes.bg - [2]
16 Увеличи

Продава Къща град София, Христо БотевID: 61591393

Виж на картата
159 900 EUR
Не се начислява ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 98 m2
  • Етаж
  • Особености
  • С гараж / Тухла, 61591393
Допълнителна информация:
Имот с две къщи 98м2, гараж и двор 257м2, подходящ за две фамилии. Намира се в една от най-хубавите части на квартала, на асфалтирана тиха и спокойна улица, сред големи хубави къщи, собственост на българи.
В имота има две сгради със следното разпределение:
1. Здрава масивна къща на два етажа с площ 49 м2 по нотариален акт. Намира се в предната част на двора, плътно в ляво. На първия етаж има вътрешен голям гараж с ролетна автоматична врата и с топла връзка към сградата, както и складово помещение със санитарен възел. От складовото помещение има вход към двора. Друг вход на сградата води до втория етаж: влиза се в антре и посредством вътрешна стълба се отива до самостоятелен двустаен апартамент, състоящ се от коридор, дневна с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и вана. Къщата е в много добро състояние, като помещенията се нуждаят от освежителен ремонт. Няма течове. Здрав покрив.
2. Втора къща е на един етаж с площ 48 м2 по нотариален акт. Намира се във вътрешната част на двора и е в много добро състояние. Състои се от антре, коридор, хол с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна. В кухненския бокс има един ред шкафове с мивка и батерия. Банята и тоалетната са изцяло ремонтирани, има и бойлер. Подовата настилка е ламинат. Стените и таваните се нуждаят от латекс или тапети. Като цяло е в много добро състояние и е готова за обитаване след освежителен лек ремонт. Здрав покрив. Между двете къщи има прекрасен зелен двор с външна чешма - идеално място за барбекю и почивка. Дворът е ограден с плътна масивна ограда с височина 2 м. На лицевата ограда има голяма метална врата за вход на автомобили в двора, в който могат да се паркират няколко автомобила при необходимост. Имотът е с централна канализация. Възпитани и разбрани съседи. В непосредствена блозост има училище, много магазини, ресторанти, спирка на автобус 79. Мястото е много комуникативно.
И двете сгради са вписани в нотариалния акт. Изрядни документи.
Ние ценим Вашето време и искаме да Ви спестим излишни грижи. Гарантираме прецизност, точност и коректност! Доверете ни се!
Оферта 1477.
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 11:09 на 16 април, 2024 год. Обявата е посетена 32 пъти
Брокер:
Брокер Консултант продажби Консултант продажби

Личен телефон: 0899 19 20 19

Още оферти от Консултант продажби :
продажби   наеми
Агенция:
Агенция АНЕТИ
АНЕТИ
град София, кв.Гео Милев, ул. Елисавета Багряна 18, оф.4 (до АВ)

Офис телефони: 0899 19 20 19
Телефон: 0899 19 20 19

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: